Tang er havets superfood og inneholder mange gode næringsstoffer til fordel for både hund og katt. De gode næringsstoffene er bl.a. vitaminer (A, B, C, E), mineraler (jern, kalsium, fosfor, magnesium) og fiber. Fibrene er spesielt attraktive på grunn av deres væskebindingsevne som er med på å senke matens hastighet gjennom mage-tarmkanalen. Dermed kan hunden og katten bedre utnytte matens næringsstoffer. Fibrene gagner også fordøyelsen da de påvirker mengden og arten av bakterier i tykktarmen.

Tang gir også en god smak som passer perfekt inn i det nye nordiske kjøkken, hvor man arbeider med fem basis-smaker: søtt, salt, surt, bittert og umami. I vår nye fôr-serie New Nordic Kitchen for Pets er de fem basis-smaker på plass for at gi hunden og katten den unike og nordiske smaksopplevelse.

 

Nyheder

Hva er min favoritt?

Det nye designet på Kingsmoor Pure avspeiler vårt nordiske opphav, men vi har valgt engelske navn til våre varianter så også hunde- og katte-eiere i det store utland kan forstå å nyte godt av våre...

Vi kjøper hundemat med grønn samvittighet

Nå kan du kjøpe mat til din hund og katt samtidig som du får et klimavennlig avtrykk. Kingsmoor produserer hunde- og kattemat med kun grønn vindmølle-strøm under hele produksjonen. Forbrukerne forventer at virksomheter holder den...

Lekkert og Nordisk

Nå har hunder og katter mulighet til å nyte sunne nordiske råvarer med vår nye fôr-serie New Nordic Kitchen for Pets. Vi har erstattet tradisjonelle råvarer som ris, mais og korn med gode nordiske råvarer...

They shuffled the lineup by delivering right wing Anthony Duclair to the AHL and reintroducing right wing Ryan White, Who missed the last 11 games because of a lower body injury. Center Peter Holland and defenseman Connor Murphy were scratched in my ballet shoes in more than a month Aaron Rodgers jersey cheap.Game notesIn 22 games since the beginning of December, The Wild have outscored attackers 83 52.. The Wild played without any defenseman Jonas Brodin(Broken hand) Initially this season custom redskins jersey, An injury that will sideline him for around a month Alfred Blue jersey.View on life: The Canucks continue to occupy a distressing middle between past and future custom packers jersey, Not quite ready to rebuild but also not near playoff competition. Calgary opted to sign a 31 year old Eriksson to pair with the aging, But still cost-robust Sedin twins, Also cutting down a young prospect(McCann) For more current help on defence(Gudbranson). This team had the worst goal differential in handbags last(Subtract 52) And it not appear as though things will improve much this season..5, 2017Duluth students practice overseeing at Model AssemblyST. LOUIS Jaden Schwartz had two third period goals and David Perron scored the winner in the shootout to steer the St. The Blues have a nine game home points talent, Their top since Dec. Visa Checkout is a brand of Visa Int, Used under permit. The Zamboni word mark and setup of the Zamboni ice resurfacing machine are registered trademarks of Frank J Sean Davis Jersey. Zamboni company, Corporation.