Nå kan du kjøpe mat til din hund og katt samtidig som du får et klimavennlig avtrykk. Kingsmoor produserer hunde- og kattemat med kun grønn vindmølle-strøm under hele produksjonen. Forbrukerne forventer at virksomheter holder den bærekraftige fanen høyt, sier fremtidsforsker Mette Sillesen.

– Vi har bestemt oss for å utvikle oppskrifter og produserer hunde- og kattemat som belaster miljøet og klimaet minst mulig. For Kingsmoor er det en hjertesak å bidra til grønn omstilling i Danmark, sier Bent Ransborg, grunnlegger og med-eier av Kingsmoor Petfood, sammen med det norske selskapet PSB In-Vest AS.

Sparer miljøet for CO2
Produksjonen foregår i Danmark med kraft fra en vindmølle ved Billund, ca. 30 km fra fabrikken. Dermed reduserer Kingsmoor den årlige miljøbelastning med ca. 100 tonn CO2. En hunde-eier med for eksempel en Golden Retriever vil på et år kunne spare miljøet for 6 kilo CO2.

– Som kjæledyr eier kan du gjøre forskjell i hverdagen. Du kan velge den danske bærekraftige løsningen neste gang du kjøper mat til din hund eller katt. Det valget ønsker vi å gi forbrukeren, sier Bent Ransborg.

Kingsmoor har vært ledende fra starten av. Bent Ransborg lagde oppskrifter til hundemat med utgangspunkt fra sunne urter, frukter og grønnsaker. Virksomheten fokuserer på bærekraftighet og setter sin ære på å bruke lokale råvarer fra Danmark og andre nordiske land til produktene i New Nordic Kitchen for Pets.

– Ved å bruke klimavennlig energi i produksjonen tar vi et skritt i den riktige retning til mer bærekraftig, og det er helt i tråd med de verdier jeg startet med, sier Bent Ransborg.

Trend fra USA
Fremtidsforsker Mette Sillesen fra virksomheten High Touch har spesialisert seg innen forbrukeradferd, livsstil og bærekraft. Hun spår at vi kun har sett begynnelsen på humanisering av kjæledyr, som er en trend fra USA. Begrepet `pet services`er fra USA fire ganger så stort som produkter til barn.

– Kjæledyrene spiller en mye større rolle i våre liv enn tidligere. I dag er hunden og katten familiemedlemmer, og vi vil se at dette blir ytterligere forsterket i fremtiden. Det stilles krav til virksomhetene, da forbruk handler mer om verdier enn det fysiske produktet. Den bevisste forbruker kjøper et verdisett fra virksomheten, som derfor er nødt til å tenke på den grønne og sosiale bunnlinje. Det er et vilkår for virksomhetene allerede nå, sier Mette Sillesen.

Ytterligere opplysninger
Bård Holmboe, Daglig leder, Kingsmoor Petfood Norge AS, mobil: 91764230, e-mail: bh@kingsmoorpetfood.no
Mette Sillesen, fremtidsforsker, High Touch, mobil +45 2022 9382, e-mail: ms@mettesillesen.com

Fakta om Kingsmoor
Kingsmoor ble grunnlagt i 2005 og navnet kommer fra det midtjyske område Kongenshus Hede hvor eier og grunnlegger Bent Ransborg regelmessig gikk turer med sine hunder. Produksjonen foregår i Danmark og Kingsmoor bruker råvarer fra de nordiske land og anvender ikke kunstige konserveringsmidler eller fargestoffer. Kingsmoor selger hund -og kattemat via forhandlere i Danmark, Norge, Sverige og Litauen.

 

Nyheder

Derfor bruker vi tang i våre oppskrifter 

Tang er havets superfood og inneholder mange gode næringsstoffer til fordel for både hund og katt. De gode næringsstoffene er bl.a. vitaminer (A, B, C, E), mineraler (jern, kalsium, fosfor, magnesium) og fiber. Fibrene er...

Hva er min favoritt?

Det nye designet på Kingsmoor Pure avspeiler vårt nordiske opphav, men vi har valgt engelske navn til våre varianter så også hunde- og katte-eiere i det store utland kan forstå å nyte godt av våre...

Lekkert og Nordisk

Nå har hunder og katter mulighet til å nyte sunne nordiske råvarer med vår nye fôr-serie New Nordic Kitchen for Pets. Vi har erstattet tradisjonelle råvarer som ris, mais og korn med gode nordiske råvarer...

They shuffled the lineup by delivering right wing Anthony Duclair to the AHL and reintroducing right wing Ryan White, Who missed the last 11 games because of a lower body injury. Center Peter Holland and defenseman Connor Murphy were scratched in my ballet shoes in more than a month Aaron Rodgers jersey cheap.Game notesIn 22 games since the beginning of December, The Wild have outscored attackers 83 52.. The Wild played without any defenseman Jonas Brodin(Broken hand) Initially this season custom redskins jersey, An injury that will sideline him for around a month Alfred Blue jersey.View on life: The Canucks continue to occupy a distressing middle between past and future custom packers jersey, Not quite ready to rebuild but also not near playoff competition. Calgary opted to sign a 31 year old Eriksson to pair with the aging, But still cost-robust Sedin twins, Also cutting down a young prospect(McCann) For more current help on defence(Gudbranson). This team had the worst goal differential in handbags last(Subtract 52) And it not appear as though things will improve much this season..5, 2017Duluth students practice overseeing at Model AssemblyST. LOUIS Jaden Schwartz had two third period goals and David Perron scored the winner in the shootout to steer the St. The Blues have a nine game home points talent, Their top since Dec. Visa Checkout is a brand of Visa Int, Used under permit. The Zamboni word mark and setup of the Zamboni ice resurfacing machine are registered trademarks of Frank J Sean Davis Jersey. Zamboni company, Corporation.